Mutsy Babakocsi család

Ha már kompakt és jól használható, multifunkciós babakocsiról beszélünk, mindenképpen szóba kell hozzuk a holland Mutsy babakocsi családot.

Prémiumkategóriás babakocsikról beszélünk, melyek nem csak szuper minőségi anyagokból készülnek, de egyben stílusosak és rendkívül jól használhatóak.

Óriási előnyük a hiperkönnyű váz szerkezet, a szintén nem túl nehéz ülőrészekkel kombinálva, mely minden helyzetben nagyon könnyen használhatóvá teszi ezeket a babakocsikat.

Egyetlen mozdulattal összecsukható ez a nagyszerű babakocsi, akár a sport ülőrésszel együtt, de ha éppen arra van szükség, még a kerekeit is egyetlen mozdulattal le tudjuk szedni a vázról.

Annyira kicsi és könnyű, hogy még egy egészen picike anyuka is könnyűszerrel elbírja, ha esetleg összecsukott állapotban kell cipelnie.

A Mutsy kocsik gyártói igyekeztek a szülők legkisebb igényeit is kielégíteni a műszaki paraméterektől egészen az esztétikai vonalig minden aspektusban.

Időt és energiát nem kímélve, egy olyan szerkezetet sikerült létrehozniuk, mely nem ismer kompromisszumokat, minden négyzetcentiméterében a luxus hatását tükrözi.

A Mutsy babakocsi több féle kivitelben kapható.

A Mutsy Igo, a Nio, az Evo és a Nexo is mind a minőséget és a praktikumot hozzák.

Olyan prémium kategóriás babakocsikról beszélünk, amelyekkel a baba tologatása semmilyen terepen nem jelenthet nehézséget többé.

Szinte minden része állítható, így nem csak a babanövekedéséhez tud alkalmazkodni, de ahhoz is, hogy a használó szülőnek hogyan a legkényelmesebb igénybe venni ezt a remek babakocsit.

Nem csak az ülőrészek dönthetősége, a lábtartók hosszúságának állítása, de még a tolókat beállítása is segít abban, hogy a babakocsi használat a lehető legkényelmesebb legyen.

A Mutsy babakocsi ár-érték arányban is, kategóriájának egyik legjobbja.

Minőségi és variálható anyagválasztásának köszönhetően egy igazi prémium termék, mely akár a gyermek 4 éves koráig az egyik legnagyobb segítségünk lehet.

Ha olyan babakocsit keresünk, mely nem hagy minket cserben, de a praktikusság mellett esztétikus is, ha nekünk fontos a minőségi anyagválasztás, és a hosszan tartó használhatóság, akkor ne is gondolkozzunk tovább, megtaláltuk számunkra a tökéletes babakocsit.

Már csak azt kell eldöntenünk, hogy a 4 változat közül melyiket vigyük haza.

Bár nem tudunk rosszul dönteni, hiszen mindegyik fantasztikusan praktikus és szép, mégis igyekszünk nyújtani egy kis segítséget a még bizonytalanoknak.

Tekintsük hát meg gyakorlatban, hogyan működnek a gyakorlatban ezek a rendkívül professzionális babakocsik. 

Mutsy Igo

Mutsy Nio

Mutsy Evo

Mutsy Nexo

GIGAMAD